Att gå med i en mc klubb!

Ett inlägg skrivet av en biker som svar på en artikel i Expressen med rubriken “Här är de hemliga reglerna i Hells Angels”. Artikeln länkas nederst. Ytterligare svar på artikeln kommer vid senare tillfälle

.Att gå med i en mc klubb!

Biker En mc klubb är inte till för alla ! En mc klubb är inte en öppen förening där man söker medlemskap och betalar en avgift ! En mc klubb är en plats där likasinnade väljer att gå in i och där man ställer upp för varandra och delar stor del av sitt liv och sin tid !

Att man måste umgås och lära känna en klubb innan man ens blir tilltänkt att få gå med i gemenskapen är naturligt! Klubben vill ju veta vem man är och att man kan lita på personen i fråga samt att man passar in med övriga medlemmarna! Därav hangaround ( vän till klubben) och Prospect ( provmedlem ). Inte svårare än så! Och passar man inte in i en klubb betyder det inte att man inte kan passa in i en annan!

En mc-klubb är ett brödraskap!

Som i övriga samhället kan man inte älska alla människor och komma överens med alla man träffar! En mc klubb är ett broderskap med band ofta starkare än band till ens biologiska familj. Man väljer inte blodsband men klubbröder väljer man!

Det krävs jobb, tid och engagemang för att bli medlem i en mc-klubb!

Att man får jobba för att visa att man duger till är naturligt och som sig bör ! Vore det enkelt att gå med i en klubb skulle alla göra det! Det krävs tid och engagemang för att bli medlem.  

ChrisAktuell artikel   https://payback.name/om-att-ga-med-i-en-mc-klubb-det-kravs-tid-jobb-och-engagemang-for-att-bli-medlem/

Scrolla ner Nästa inlägg : Att vara hangaround och prospect

 75 total views,  1 views today